Ervaringen

Met inzicht komt vertrouwen

“Het waren waardevolle gesprekken. Kees kan goed luisteren. Hij stond echt open voor mijn zoektocht naar een andere richting. Kees gaf me steun en zorgde ervoor dat ik niet verdwaalde.”

keeskoek ervaringen

Wat zeggen mijn klanten

Ik dacht dat ik een gerichte opleidingsvraag had en het een kwestie was van de juiste opleiding voor mij vinden. Kees stelde een heel andere aanpak voor. En wat ben ik blij dat ik dat traject samen met Kees heb doorlopen. Kees luistert goed, is oprecht geïnteresseerd en ondertussen brengt hij je steeds een stukje verder, totdat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Bedankt Kees voor de fantastische begeleiding!

Suze

Kees was mijn loopbaancoach na een arbeids-opleiding conflict: Hij heeft mij heel praktisch geholpen door samen naar de verslagen en reflecties te kijken en beoordelingsgesprekken voor te bereiden. Hij ziet na een kort gesprek gelijk welk type persoon je bent en welke handvatten je nodig hebt. Zijn bejegening is invoelend, maar hij laat te veel hardop piekeren niet toe. Kees geeft complimentjes waar het kan en benadrukt je sterke kanten. Ik heb veel van hem geleerd

Melati

54 jaar

Fijne loopbaanbegeleiding van Kees! Vooraf samen heldere doelen en verwachtingen geformuleerd wat ik prettig vond. Verdiepte zich goed in mijn vragen en kon zich in mij inleven, dit leidde tot goed getimede kritische vragen. Informele sfeer.

Wiebke

37 jaar

Hele fijne begeleiding, kees is heel open en vriendelijk en je kunt alles met hem bespreken. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld tijdens de gesprekken. Vond het heel fijn om samen met iemand buiten mijn kring te kijken naar de opties en uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen.

Tessa

25 jaar

Ik weet nu goed wat ik wil en kan terugkijken op een prachtige weg daar naartoe. Kees heeft humor, is geduldig, open en zet je goed aan het nadenken, ook voelde het voor mij vanaf de start van het proces heel laagdrempelig om mezelf te zijn en alles te bespreken.

Anne

27 jaar

Ik vond het werken met je erg fijn. Ik kreeg door alle afgenomen testen een goed en duidelijk beeld van wat ik nou echt wilde en hier heb jij me enorm bij geholpen. Ik kan niet wachten om te gaan beginnen met mijn studie!

Julius

19 jaar

Nadat ik wat zoekende was wat ik wilde, kwam ik via mijn werkgever in contact met Kees. Het was een prettige open kennismaking. Omdat het direct klikte zag ik in Kees een zeer goede coach om mij op weg te helpen in deze zoektocht.
Veel gesprekken met Kees en potentiële nieuwe werkgevers hebben mij uiteindelijk overtuigd van het feit dat ik toch in een andere rol beter op mijn plek zou zijn. Kees heeft mij geholpen deze stappen te zetten en mijzelf doen overtuigen dat ik daadwerkelijk verder en breder moest kijken dan ik zelf in eerste instantie dacht.
Kees ontzettend bedankt voor onze prettige samenwerking! Zodra ik iemand voor zeggen dat ze twijfelen ten aanzien van hun studie/loopbaan raad ik Kees direct aan.

Eline

29 jaar

Mijn coaching van Kees heb ik ervaren als zeer persoonlijk en prettig. Kees bekijkt niet alleen vanuit de vragenlijsten en andere ’toetsing’ wie jij bent als persoon, maar hoofdzakelijk door aandachtig te luisteren naar jouw verhaal, weet hij je te doorgronden alsof hij je al jaren kent. Zijn aanpak door te kijken naar wie jij bent, wat jij leuk vindt, wat jouw kwaliteiten zijn én jouw toekomstbeeld/doelen werkte voor mij perfect. Dit traject heeft mij ontzettend zelfvertrouwen gegeven en kunnen helpen bij mijn keuzes!

Nynke

23 jaar

Sinds November 2021 ben ik begeleid door Kees. Ik was i.v.m. fysieke klachten nog in de ziektewet en re-integratie traject, maar was op punt aangekomen dat ik weer op zoek moest naar een nieuwe baan.
Kees kan ik omschrijven als een rustige, maar zeer betrokken man die ontzettend goed kan luisteren.
Van hem heb ik vooral geleerd, dat ik in mijzelf moet geloven en dat ik meer vertrouwen moet hebben in mijn eigen kwaliteiten.
Na bijna 11 maanden ben ik weer de oude. Dankzij Kees, met al zijn goede adviezen en eerlijke feedback, kan ik me weer verheugen op een nieuwe functie.

Karin

59 jaar

Kees voelt goed aan wat nodig is om bepaalde vragen beantwoord te krijgen en werkt gestructureerd en op een prettige manier naar het einddoel. Daarbij heeft hij steeds mijn tempo gevolgd. Ik heb de begeleiding van Kees als heel prettig en respectvol ervaren en ben dankbaar voor alle inzichten die ik heb gekregen onder zijn begeleiding. Ik durf nu een stap te maken!
Ik wil er nog aan toevoegen dat ik je wil bedankt voor je begeleiding de afgelopen 2 jaar en dat ik heel blij (en trots!) ben met waar ik nu sta. Ik sta letterlijk aan het begin van mijn nieuwe leer/werk-leven en kijk er enorm naar uit om de uitdaging aan te gaan. Nogmaals bedankt!

Marianne

36 jaar

Ik heb fijne gesprekken gehad waarin ik met Kees kon sparren. Hierdoor kreeg ik weer zelfvertrouwen en energie om met frisse moed en energie in een nieuwe uitdaging te stappen!

Wendy

54 jaar

Het waren waardevolle gesprekken. Kees kan goed luisteren. Hij liet mij zelf zoeken en stond echt open voor mijn zoektocht naar een andere richting. Kees gaf me steun en zorgde ervoor dat ik niet verdwaalde.

Marjolein

43 jaar

Ik dacht al mijn opties te kennen, tot ik aan de slag ging met Kees. In onze gesprekken werd ik gestimuleerd om op onderzoek uit te gaan. Op basis van mijn persoonlijkheidsprofiel kwam ik bij beroepen die ik in eerste instantie niet bij mezelf had verwacht.

Rosa

28 jaar

Ik zou Kees Koek Coaching zeker aanraden als je niet weet wat je wilt gaan doen. Je komt echt zelfverzekerder over je toekomst uit

Sem

20 jaar

Betrouwbaar, altijd duidelijk in zijn afspraken en snelle reacties. Een leuk en leerzaam loopbaantraject waarbij ik Kees als een goede sparringpartner heb ervaren.
Evelien

34 jaar

Vrolijke en positieve energie, ondersteund voor mijn zoektocht naar een nieuwe baan.
Tessa

27 jaar

Had totaal geen idee wat ik wou gaan studeren, maar na een aantal goede en vertrouwde gesprekken met Kees heb ik nu een opleiding gevonden die bij mij past. Van harte aanbevolen als je een fijne, gezellige, eerlijke en open begeleiding wil naar je toekomst!
Yuan

Schrijf jouw review

14 + 6 =