Ervaringen

Met inzicht komt vertrouwen

“Het waren waardevolle gesprekken. Kees kan goed luisteren. Hij stond echt open voor mijn zoektocht naar een andere richting. Kees gaf me steun en zorgde ervoor dat ik niet verdwaalde.”

keeskoek ervaringen

Wat zeggen mijn klanten

Het waren waardevolle gesprekken. Kees kan goed luisteren. Hij liet mij zelf zoeken en stond echt open voor mijn zoektocht naar een andere richting. Kees gaf me steun en zorgde ervoor dat ik niet verdwaalde.

Marjolein

43 jaar

Ik zou Kees Koek Coaching zeker aanraden als je niet weet wat je wilt gaan doen. Je komt echt zelfverzekerder over je toekomst uit

Sem

20 jaar

Ik dacht al mijn opties te kennen, tot ik aan de slag ging met Kees. In onze gesprekken werd ik gestimuleerd om op onderzoek uit te gaan. Op basis van mijn persoonlijkheidsprofiel kwam ik bij beroepen die ik in eerste instantie niet bij mezelf had verwacht.

Rosa

28 jaar

Vrolijke en positieve energie, ondersteund voor mijn zoektocht naar een nieuwe baan.
Tessa

27 jaar

Betrouwbaar, altijd duidelijk in zijn afspraken en snelle reacties. Een leuk en leerzaam loopbaantraject waarbij ik Kees als een goede sparringpartner heb ervaren.
Evelien

34 jaar

Ik weet nu goed wat ik wil en kan terugkijken op een prachtige weg daar naartoe. Kees heeft humor, is geduldig, open en zet je goed aan het nadenken, ook voelde het voor mij vanaf de start van het proces heel laagdrempelig om mezelf te zijn en alles te bespreken.

Anne

27 jaar

Had totaal geen idee wat ik wou gaan studeren, maar na een aantal goede en vertrouwde gesprekken met Kees heb ik nu een opleiding gevonden die bij mij past. Van harte aanbevolen als je een fijne, gezellige, eerlijke en open begeleiding wil naar je toekomst!
Yuan

Schrijf jouw review

8 + 3 =