Kees Koek

Ik de coaching, jij de regie

Ik ben een ervaren loopbaancoach die goed naar je luistert, niet oordeelt, maar wel de vaart erin houdt. Samen met jou kijk ik waar jij energie van krijgt.

keeskoek

Mijn eigen weg

Als coach heb ook ik mijn eigen weg afgelegd om werk te vinden dat mij gelukkig maakt. Ik ben onder andere IC-verpleegkundige geweest, later werd ik opleidingsadviseur en in 2010 startte ik mijn werk als loopbaancoach. In al die banen heb ik met veel plezier gewerkt, maar sinds ik professioneel coach ben, merk ik dat alles wat ik heb geleerd op zijn plek valt.

Uit eigen ervaring weet ik dat leren werken met je talenten de basis vormt voor energie en werkplezier. Het maakt je zelfverzekerder en gelukkiger.

Mijn rol als coach is jou te helpen om regie te krijgen op je eigen ontwikkeling. Mijn aanpak is praktisch, met een duidelijke structuur, gericht op het behalen van concrete resultaten.

Als persoon ben ik empathisch en kan ik goed luisteren. Ik beschouw iedere coaching als maatwerk, omdat ieder mens bijzonder is op zijn eigen manier.

Als gecertificeerde loopbaancoach sta ik geregistreerd bij de landelijke beroepsorganisatie NOLOC. Ik werk vanuit Oegstgeest bij Leiden, maar mijn cliënten zijn vooral te vinden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Een groot deel daarvan is werkzaam in de gezondheidszorg, waar ik oorspronkelijk ook vandaan kom. Daarnaast help ik ook veel mensen uit andere sectoren.

Vragen?

Wil je meer informatie, of heb je vragen? Je kunt contact met me zoeken via e-mail, whatsapp of mobiel. Ik hoop je snel te spreken en te ontmoeten.