Loopbaan

Een baan die (beter) bij jou past

Wanneer jij je talent kunt inzetten in je werk, krijg je energie. Het omgekeerde is ook waar. Wanneer jouw werk niet aansluit op jouw talenten, of je niet meer uitdaagt, sta je stil.

Loopbaan
intakegesprek

Intakegesprek

In het intakegesprek kijk ik met jou naar de aanleiding van je loopbaanvraag. Wat is je huidige werk? Wat bevalt je er niet aan? Dan kijken we naar de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt in je loopbaan en wat daarvan de effecten zijn geweest. Ook brengen we je verwachtingen in kaart: wat hoop jij dat de uitkomst zal zijn van onze gesprekken?

We sluiten het intakegesprek praktisch af: je krijgt informatie over de kosten en we maken afspraken over een mogelijk vervolg. Dan kun je zelf besluiten of je verder wilt met mij.

Wanneer het loopbaantraject op verzoek van een werkgever wordt gestart, betrek ik die bij het formuleren van de loopbaanvraag.

Vervolggesprekken

In de gesprekken daarna stellen we twee profielen op met behulp van betrouwbare en gevalideerde vragenlijsten.
In je persoonlijkheidsprofiel wordt duidelijk welke interesses en kwaliteiten je hebt. Ook krijg je inzicht in je drijfveren en groeimogelijkheden.
Je werkprofiel laat zien welke werkzaamheden jou energie geven en welke werkomgeving stimulerend is voor jou.

Dit vormt de basis voor onze verdere gesprekken. Het resultaat is dat jij weet welke functies voor jou geschikt zijn en welke organisaties bij jou passen. Hierdoor kun jij een weloverwogen keuze maken.

vervolggesprekken
aandacht kees

Gerichte aandacht

In ieder loopbaantraject besteed ik ook aandacht aan zaken die jou zouden kunnen belemmeren bij het maken een volgende stap. Zoals perfectionisme of faalangst, moeite om te veranderen, zorgen over een vaste baan of salaris of (onterechte) vooroordelen over jezelf.

Evaluatie

Aan het eind van een loopbaantraject evalueren we het hele proces en kijken we wat het jou heeft opgeleverd. Wanneer je werkgever de opdrachtgever was, betrekken we die bij de evaluatie.

Vragen?

Wil je meer informatie, of heb je vragen? Je kunt contact met me zoeken via e-mail, whatsapp of mobiel. Ik hoop je snel te spreken en te ontmoeten.

Het waren waardevolle gesprekken. Kees kan goed luisteren. Hij liet mij zelf zoeken en stond echt open voor mijn zoektocht naar een andere richting. Kees gaf me steun en zorgde ervoor dat ik niet verdwaalde.
Marjolein

43 jaar

Ik zou Kees Koek Coaching zeker aanraden als je niet weet wat je wilt gaan doen. Je komt echt zelfverzekerder over je toekomst uit
Sem

20 jaar

Betrouwbaar, altijd duidelijk in zijn afspraken en snelle reacties. Een leuk en leerzaam loopbaantraject waarbij ik Kees als een goede sparringpartner heb ervaren.

Evelien

34 jaar