Studiekeuze

Een opleiding die jou interesseert en uitdaagt

Ik begeleid jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Dat kunnen middelbare scholieren zijn die nog een keuze moeten maken. Maar ook studenten die voor een andere studie willen kiezen.

studiekeuze
eerste gesprek kees

Ons eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek (intake) brengen we in kaart wat jij zoekt en wat ik kan bieden. Door te kijken naar je schoolloopbaan, je hobby’s, je vrienden of je werk, krijgen we een beeld van jou interesseert en motiveert. Jij maakt dan een keuze of je met mij verder wilt.

Vervolggesprekken

In de gesprekken die volgen zetten we een duidelijke koers uit en maken we een stappenplan. We beginnen met het opstellen van een profiel van jouw persoonlijkheid. Hiervoor gebruik ik betrouwbare en gevalideerde vragenlijsten, waardoor je inzicht krijgt in jezelf. De uitkomsten hiervan kunnen we koppelen aan werkvelden en mogelijke beroepen. Vervolgens kijken welke opleidingen en studies daarbij passen. Hierna kijken we methodisch naar de inhoud van een aantal opleidingen en onderzoek jij welke studies én studieomgevingen het beste bij jou passen.

Bijna altijd resulteert dit in drie geschikte opleidingen of studies waaruit je een keuze maakt.

vervolggesprekken kees

Vragen?

Wil je meer informatie, of heb je vragen? Je kunt contact met me zoeken via e-mail, whatsapp of mobiel.
Ik hoop je snel te spreken en te ontmoeten.
Het waren waardevolle gesprekken. Kees kan goed luisteren. Hij liet mij zelf zoeken en stond echt open voor mijn zoektocht naar een andere richting. Kees gaf me steun en zorgde ervoor dat ik niet verdwaalde.
Marjolein

43 jaar

Ik zou Kees Koek Coaching zeker aanraden als je niet weet wat je wilt gaan doen. Je komt echt zelfverzekerder over je toekomst uit
Sem

20 jaar

Betrouwbaar, altijd duidelijk in zijn afspraken en snelle reacties. Een leuk en leerzaam loopbaantraject waarbij ik Kees als een goede sparringpartner heb ervaren.

Evelien

34 jaar