Tarieven

Durf in jezelf te investeren, je bent het waard

Wanneer je gerichte keuzes maakt voor je studie of loopbaan, is je kans op succes groter. Dit betekent niet alleen dat je jezelf gelukkiger voelt, maar ook dat je geld bespaart. Het omgekeerde is ook het geval. Een impulsieve keuze is snel gemaakt, maar kan nog jarenlang negatieve energie opleveren, of veel geld kosten. Daarom verdient een coachingstraject zichzelf snel terug.

Tarief

Voor particulieren hanteer ik een standaard uurtarief van € 85,- exclusief BTW. In uitzonderlijke situaties, bijvoorbeeld bij beperkte financiële draagkracht, pas ik ook hier maatwerk toe.
Wanneer een traject wordt bekostigd door een organisatie, maak ik een prijsafspraak op basis van een offerte.

Studiekeuze

Studiekeuze trajecten beginnen met een intakegesprek. Je betaalt hiervoor de helft van een normaal gesprek. Wanneer je besluit door te gaan, stel ik een offerte op voor 3 tot 4 gesprekken. Meestal is dat voldoende om een studiekeuze te kunnen maken.

Loopbaan

Loopbaantrajecten vragen meestal meer maatwerk, afhankelijk van de achterliggende vraag. De inhoud en de duur van het traject bepaal ik met jou na afloop van het intakegesprek. Ook hier stel ik een offerte voor op. Tussentijds kunnen we nog aanpassingen doen. Een gemiddeld loopbaantraject duurt 6 gesprekken, waarna jij in staat bent een volgende stap in je loopbaan te maken.

Tarieven voor organisaties

Voor organisaties stel ik een offerte op voor een volledig loopbaantraject. Dat bestaat uit een gesprek met de werkgever, een intakegesprek, een aantal loopbaangesprekken met gebruikmaking van gevalideerde persoonlijkheidsvragenlijsten en opdrachten en een evaluatiegesprek. Deze trajecten stem ik af met de werkgever en gaan pas van start na diens goedkeuring.