Voor Organisaties

Werken op de juiste plek

Soms lopen mensen vast in hun werk, of raken ze burn-out. Daar heb je als werkgever last van. Maar ook voor een medewerker vormt dit meestal een groot probleem.

organisaties
werkgever kees

Voor u als werkgever

Voor u als werkgever speelt niet alleen het financiële aspect, hoewel dit niet onbelangrijk is. Langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid kan ook grote gevolgen hebben op het werkklimaat of op de werkdruk van collega’s. Daarnaast heeft u als werkgever ook de verplichting om vastgelopen medewerkers te helpen re-integreren of hen te begeleiden bij het vinden van een andere werkplek. Die nieuwe werkplek kan binnen uw organisatie worden gezocht (1e spoor) of daarbuiten (2e spoor).

Voor jou als medewerker

Voor jou als medewerker heeft het een enorme impact wanneer je niet meer kunt werken. Je vertrouwde leven staat op zijn kop, en het werk dat zo vanzelfsprekend leek, kun je niet langer uitvoeren. Hierdoor kun je onzeker worden en het kan ook schadelijk zijn voor je gezondheid en voor je zelfvertrouwen. Hoe eerder je een stap kunt zetten naar een nieuwe toekomst, hoe beter dat voor jou is.

werknemer kees
Kees koek

Mijn rol

Mijn rol als loopbaancoach is een medewerker te helpen weer regie te krijgen over zijn werkzame leven. In opdracht van een werkgever voer ik een uitgebreid intakegesprek met de medewerker, waarna ik een plan van aanpak maak voor re-integratie en loopbaan. Dit vormt tevens de basis voor de offerte van het loopbaantraject. Bij de uitvoering van het traject houd ik rekening met de wettelijke kaders. De methodiek die ik hanteer is gericht op vier elementen: structuur, focus aanmoediging en steun.

Omdat er sprake is van drie partijen (werkgever, medewerker en coach) is het belangrijk dat er onderling goed wordt afgestemd. Als coach zorg ik voor een overzichtelijke planning, waarin niet alleen de activiteiten, maar ook de evaluatie- en contactmomenten staan beschreven.

Vragen?

Wil je meer informatie, of heb je vragen? Je kunt contact met me zoeken via e-mail, whatsapp of mobiel. Ik hoop je snel te spreken en te ontmoeten.

Het waren waardevolle gesprekken. Kees kan goed luisteren. Hij liet mij zelf zoeken en stond echt open voor mijn zoektocht naar een andere richting. Kees gaf me steun en zorgde ervoor dat ik niet verdwaalde.
Marjolein

43 jaar

Ik zou Kees Koek Coaching zeker aanraden als je niet weet wat je wilt gaan doen. Je komt echt zelfverzekerder over je toekomst uit
Sem

20 jaar

Betrouwbaar, altijd duidelijk in zijn afspraken en snelle reacties. Een leuk en leerzaam loopbaantraject waarbij ik Kees als een goede sparringpartner heb ervaren.

Evelien

34 jaar